• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Otas su raudonomis paprikomis ir česnaku

2011-01-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*800g oto filė
*2 raudonosios paprikos
*2 galvos česnakų
*400ml vandens
*100g kalendros
*druska ir pipirai
*3 v.š. aliejaus

Gaminimas

Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame pjaustytas paprikas, kurias kepame 2-3 minutes.
Į keptuvę su paprikomis sudedame smulkintus česnakus, o po minutės suberiame smulkintą kalendrą. Pakepame dar 1-2 minutes ir mentele nustumiame daržoves į keptuvės kraštą. Dedame žuvies filė, pabarstome druska ir pipirais, po 2 minučių į keptuvę pilame vandenį ir troškiname apie 10 minučių.
Otą su raudonomis paprikomis patiekiame šiltą su ryžių garnyru.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, kalendra, otas, paprika, žuvis

 

Panašūs receptai

Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu

Previous Post: « Koldūnai kepti su sūriu
Sekantis įrašas: Pikantiškas užkandis su ikrais ir riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt