• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tuno pyragėliai

2010-10-29 by Kulinarė Palikti komentarą

Tuno pyragėliai

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Pieno – 150ml
  • Alyvuogių aliejaus – 60ml
  • Kvietinių miltų – 350g
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Natūralaus jogurto – 120g
  • Tuno savo sultyse – 150g
  • Salierų – 50g
  • Žaliųjų alyvuogių – 50g
  • Kepimo miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis

Gaminimas

  1. Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
  2. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską.
  3. Kitame dubenyje sumaišome nusausintą tuną ir smulkintas daržoves.
  4. Atskirai išplakame kiaušinius, pieną, aliejų ir masę supilame į miltus. Išmaišome. Sudedame į masę daržoves su tunu ir dar kartą pamaišome.
  5. Paruoštą masę pilame į nepridegančias formeles ir dedame į orkaitę. Kepame apie 25 minutes.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, alyvuogės, cukrus, kepimo milteliai, kiaušiniai, miltai, natūralus jogurtas, pienas, salieras, svogūnai, tunas

 

Panašūs receptai

Lašiša su mangų salsa
Lašiša su mangų salsa
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Kepta žuvis alaus tešloje
Kepta žuvis alaus tešloje

Previous Post: « Kiaušinių ir avokadų salotos
Sekantis įrašas: Kepsnys įdarytas feta sūriu bei graikiniais riešutais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt