Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Pieno – 150ml
- Alyvuogių aliejaus – 60ml
- Kvietinių miltų – 350g
- Svogūnų laiškų – 50g
- Natūralaus jogurto – 120g
- Tuno savo sultyse – 150g
- Salierų – 50g
- Žaliųjų alyvuogių – 50g
- Kepimo miltelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus – 1 arbatinis šauktštelis
Gaminimas
- Įkaitiname orkaitę iki 190 laipsnių.
- Sumaišome miltus, kepimo miltelius, cukrų, druską.
- Kitame dubenyje sumaišome nusausintą tuną ir smulkintas daržoves.
- Atskirai išplakame kiaušinius, pieną, aliejų ir masę supilame į miltus. Išmaišome. Sudedame į masę daržoves su tunu ir dar kartą pamaišome.
- Paruoštą masę pilame į nepridegančias formeles ir dedame į orkaitę. Kepame apie 25 minutes.
Parašykite komentarą