• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Žuvies kotletai

2010-05-05 by Kulinarė 1 Comment

Žuvies kotletai

Ingridientai

  • 600g žuvies be kaulų
  • 6 skiltelės česnako
  • 1 arb. š. tarkuoto imbiero
  • 1 arb. š. čili pipiro
  • 1 arb. š. paprikos
  • 1 pjaustytas svogūnas
  • 1 arb. š. kalendros
  • 1 arb. š. baltųjų pipirų
  • 50g tirštos grietinės
  • 2 kiaušiniai
  • 200g džiūvėsių
  • aliejus
  • druska

Gaminimas

  1. Česnaką, imbierą, visus pipirus, maltą kalendrą, papriką, svogūną bei grietinę sumaišome ir susmulkiname elektriniu smulkintuvu.
  2. Žuvies gabaliukus nuplauname ir dedame į verdantį vandenį. Verdame apie 10 minučių su 2 česnako skiltelėmis.
  3. Išvirtą žuvį sumalame.
  4. Inde sumaišome iš prieskonių ir grietinės gautą masę su malta žuvimi, įmušame kiaušinius ir supilame 100g džiūvėsių. Gerai išminkome ir dedame 2 valandoms į šaldytuvą.
  5. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš paruoštos masės padarome nedidelius kotletukus, apvoliojame juos likusiuose džiūvėsiuose ir dedame kepti. Kiekvieną kotletą kepame apie 8 minutes apvartant, kol paruduos.
  6. Patiekiame su virtais ryžiais ar su bulvėmis.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, džiūvėsiai, grietinė, imbieras, kalendra, karštieji patiekalai, kiaušiniai, paprika, pipirai, receptas, svogūnai, vegetariški patiekalai, žuvis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Bulvių užkepėlė su sūriu
Sekantis įrašas: Aštri vištienos lazanija »

Reader Interactions

Comments

  1. Lili

    2012-12-12 at 21:06

    I zuvies kotletukus beriu ne dziuvesius, o krakmola, ir jei jie skirti valgyti ne pasninko metu – ymalu paprastu nerukytu lasinuku.

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt