• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Alaus čili

2019-02-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Alaus čili

Ingridientai

  • Juodųjų pipirų (maltų) – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Svogūnų – 1vnt
  • Druskos – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
  • Jautienos faršo – 500g
  • Konservuotų pomidorų (smulkintų) – 800g
  • Vandens – 0.25 puodelio
  • Saldžiosios paprikos (miltelių) – 1 šaukštas
  • Alaus Guinness – 440ml
  • Aitriosios paprikos (miltelių) – 4 šaukštai
  • Konservuotų pupelių (raudonųjų) – 800g
  • Kumino (malto) – 2 šaukštai

    Gaminimas

    1. Dideliame puode įkaitiname alyvuogių aliejų ir sudedame jautieną. Apkepiname. Pagardiname druska bei pipirais.
    2. Mėsai apskrudus, ją išimame iš puodo ir atidedame į šoną.
    3. Į puodą su likusiomis sultimis dedame smulkintą svogūną ir pakepiname, kol suminkštės.
    4. Dedame jautieną atgal ir sumaišome.
    5. Dedame pupeles, pomidorus, likusius prieskonius, supilame vandenį bei alų. Gerai išmaišome ir užverdame.
    6. Puodą uždengiame ir leidžiame virti ant lengvos ugnies apie valandą.
    7. Patiekiame su Cheddar sūriu, grietine bei laiškiniais česnakais.
    8. Skanaus!

    Kategorijos:Jautienos ir veršienos patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

    Panašūs receptai

    Įdaryta paprika
    Įdaryta paprika
    paprastas cili
    Paprastas čili
    Ridikų ir jautienos troškinys
    Ridikų ir jautienos troškinys

    Previous Post: « Įdaryta paprika
    Sekantis įrašas: Česnakinė vištiena baltojo vyno padaže »

    Reader Interactions

    Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

    Primary Sidebar

    Secondary Sidebar

    Populiariausi receptai

    • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
    • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
    • Makaronai su sūriu ir grietinėle
    • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
    • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

    Naujausi blogo įrašai

    Čederio sūris

    Bokoncini (bocconcini) sūris

    Mirinas

    Peletrūnas

    Čiobrelis

    Copyright © 2019 · Kulinare.lt