
Ingridientai
- 450g bulvių
- 2 riekės duonos
- 1 a.š. kumino
- 1 a.š. kalendros
- druska ir pipirai
- pusė žalio čili pipiro
- aliejus
- 1 v.š. margarino
- petražolės
- šviežios kalendros lapeliai ar kiti žalumynai
Gaminimas
Bulves nulupame ir išverdame.
Duoną užpilame vandeniu ir 15 minučių mirkome.
Išvirtas bulves sumalame (ar tarkuojame per stambią tarką). Įberiame druskos ir pipirų, kalendros ir kumino, sudedame smulkintą čili pipirą, žalumynus, šaukštą margarino, nusausintą išmirkytą duoną ir rankoms gerai išminkome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame rankomis (šlapiomis, kad nekibtų masė prie rankų) suformuotus bulvių kotletukus. Kotletus kepame ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Patiekiame su grietine ir marinuotais svogūnais.
Parašykite komentarą