• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Indiški virtų bulvių kotletai

2013-08-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 450g bulvių
  • 2 riekės duonos
  • 1 a.š. kumino
  • 1 a.š. kalendros
  • druska ir pipirai
  • pusė žalio čili pipiro
  • aliejus
  • 1 v.š. margarino
  • petražolės
  • šviežios kalendros lapeliai ar kiti žalumynai

Gaminimas


Bulves nulupame ir išverdame.
Duoną užpilame vandeniu ir 15 minučių mirkome.
Išvirtas bulves sumalame (ar tarkuojame per stambią tarką). Įberiame druskos ir pipirų, kalendros ir kumino, sudedame smulkintą čili pipirą, žalumynus, šaukštą margarino, nusausintą išmirkytą duoną ir rankoms gerai išminkome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame rankomis (šlapiomis, kad nekibtų masė prie rankų) suformuotus bulvių kotletukus. Kotletus kepame ant vidutinės ugnies po 5-7 minutes iš abiejų pusių kol švelniai apskrunda.
Patiekiame su grietine ir marinuotais svogūnais.

Kategorijos:Blynai, lietiniai, sklindžiai, Bulvių patiekalai, vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, bulvės, čili pipiras, duona, kalendra, kuminas, margarinas, petražolė

Panašūs receptai

Virtų bulvių ir morkų blyneliai
Spalvingieji bulviniai blynai
Virtų bulvių ir kalafiorų blyneliai

Previous Post: « Kepti ryžiai su lašiša
Sekantis įrašas: Aštri adžika žiemai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt