• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Kreminė brokolių ir bulvių sriuba

2016-11-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Kreminė brokolių ir bulvių sriuba

Ingridientai

  • 1/4 puodelio alyvuogių aliejaus
  • 2 porai
  • 2 česnako skiltelės, smulkintos
  • 8 puodeliai daržovių sultinio
  • 1 bulvė
  • 1.3 kg brokolių
  • 1 puodelis tarkuoto parmezano
  • 1/2 puodelio petražolių
  • druska
  • pipirai
  • 2 valg. š. grietinėlės

Gaminimas

  1. Supilkite į didelį puodą alyvuogių aliejų ir pakaitinkite ant žemos ugnies.
  2. Sudėkite pjaustytus porus bei česnaką ir nuolat maišydami virkite apie 15 minučių, kol daržovės suminkštės.
  3. Supilkite sultinį, sudėkite pjaustytas bulves ir padidinkite ugnį iki vidutinės. Virkite atidengę apie 10 minučių, kol bulvės suminkštės.
  4. Sudėkite pjaustytus brokolius ir virkite dar apie 10 minučių, kol jie taip pat suminkštės.
  5. Nuimkite sriubą nuo ugnies ir įmaišykite 3/4 puodelio tarkuoto sūrio, petražoles, druską bei pipirus. Išmaišykite ir palikite apie 3 minutes pastovėti.
  6. Sriubai šiek tiek atvėsus, susmulkinkite visą turinį blenderiu.
  7. Kai sriuba taps vientisos masės, supilkite viską atgal į puodą ir labai lengvai maišydami supilkite grietinėlę. Vėl dėkite sriubą ant lengvos ugnies ir pašildykite.
  8. Patiekdami pabarstykite likusiu parmezano sūriu.

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: alyvuogių aliejus, brokoliai, bulvės, česnakas, druska, grietinėlė, juodieji pipirai, parmezano sūris, petražolės, poras, sultinys

Panašūs receptai

Moliūgų sriuba su sūriu
Airiška svogūnų sriuba
Airiška svogūnų sriuba
Porų ir bulvių sriuba
Porų ir bulvių sriuba

Previous Post: « Makaronai su karamelizuotų svogūnų padažu
Sekantis įrašas: Totoriškas majonezo padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt