• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta višta „Citrina“

2010-04-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepta višta

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinų – 2vnt.
  • Vištų – 1vnt.
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai

Šis keptos vištos receptas yra turbūt vienas iš paprasčiausių. Sugaišite labai mažai laiko, o patiekalas bus labai gardus.

Gaminimas

  1. Vištą išvalome ir perplauname.
  2. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
  3. Dubenėlyje sumaišome sojos padažą, alyvuogių aliejų, vienos citrinos sultis, žiupsnelį druskos ir pipirų, čiobrelius.
  4. Šiuo prieskonių mišiniu smarkiai įtriname vištą. Jei lieka prieskonių, įtrinkite jį po vištos oda.
  5. Nuplauname antrą citriną ir šakute ją subadome. Subadytą citriną dedame į vištos vidų.
  6. Norėdami dar labiau pagardinti vištą įdėkite šviežio čiobrelio šakelę į vidų kartu su citrina.
  7. Paruoštą vištą vyniojame į kepimo plėvelę ir dedame į orkaitę, kurioje kepame apie 2 valandas.

Kategorijos:Kalėdiniai ir Kūčių patiekalai, Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Šventiniai patiekalai Tagged With: aliejus, čiobrelis, citrina, karštieji patiekalai, paukštiena, pipirai, receptas, sojų padažas, top receptai, vištiena

Panašūs receptai

Kepta žąsis
Kijevo kepsnys
Kijevo kepsnys
Makaronai su vištiena ir shiitake grybais
Makaronai su vištiena ir shiitake grybais

Previous Post: « Salotos su tunu
Sekantis įrašas: Bazilikas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su sūriu ir grietinėle
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės

Naujausi blogo įrašai

Čederio sūris

Bokoncini (bocconcini) sūris

Mirinas

Peletrūnas

Čiobrelis

Copyright © 2019 · Kulinare.lt