• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrios vištienos blauzdelės

2020-05-18 by Kulinarė 1 Comment

Aštrios vištienos blauzdelės

Reikės:

  • 6 vištienos blauzdelių
  • Aliejaus kepimui

Marinatui:

  • Pieno
  • Malto čili – pagal skonį
  • Žiupsnio pipirų
  • Žiupsnio druskos
  • 0,5 a.š. prieskoninių žolelių

Apvoliojimui:

  • 100g miltų
  • 0,5 a.š. česnakų granulių
  • 0,5 a.š. svogūnų granulių
  • 0,5 a.š. paprikos miltelių
  • Žiupsnio pipirų
  • Žiupsnio druskos

Padažui:

  • 1 v.š. pomidorų padažo
  • 1 v.š. majonezo
  • 1 v.š. garstyčių

Gaminimo eiga:

  1. Blauzdeles sudedame į dubenį ir apibarstome žolelėmis, druska, pipirais ir maltu čili. Išmaišome.
  2. Ant blauzdelių pilame tiek pieno, kad jos būtų apsemtos.
  3. Paliekame marinuotis valandai kambario temperatūroje arba per naktį šaldytuve.
  4. Dubenyje sumaišome visus ingredientus, skirtus apvoliojimui.
  5. Blauzdeles traukiame iš pieno ir gausiai apvoliojame miltų mišinyje.
  6. Puode įkaitiname aliejų.
  7. Apvoliotas blauzdeles nardiname į aliejų ir kepame 20 – 30 minučių ant mažos ugnies.
  8. Kai blauzdelės tampa gražiai rudos, jas ištraukiame ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
  9. Sumaišome visus padažui skirtus ingredientus ir apšlakstome blauzdeles.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Tobula kepta višta
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Ryžiai su vištiena (Arroz con Pollo)
Plėšytos vištienos kebabas
Plėšytos vištienos kebabas

Previous Post: « Minkšti amerikietiški blyneliai
Sekantis įrašas: Tiramisu tortas »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Medaus ir sojų vištienos blauzdelės | KULINARE.LT parašė:
    2021-08-16 12:28

    […] Jei patiko šis receptas, būtinai pabandykite iš šias aštrias vištienos blauzdeles. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt