• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštrios vištienos blauzdelės

2020-05-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Aštrios vištienos blauzdelės

Reikės:

  • 6 vištienos blauzdelių
  • Aliejaus kepimui

Marinatui:

  • Pieno
  • Malto čili – pagal skonį
  • Žiupsnio pipirų
  • Žiupsnio druskos
  • 0,5 a.š. prieskoninių žolelių

Apvoliojimui:

  • 100g miltų
  • 0,5 a.š. česnakų granulių
  • 0,5 a.š. svogūnų granulių
  • 0,5 a.š. paprikos miltelių
  • Žiupsnio pipirų
  • Žiupsnio druskos

Padažui:

  • 1 v.š. pomidorų padažo
  • 1 v.š. majonezo
  • 1 v.š. garstyčių

Gaminimo eiga:

  1. Blauzdeles sudedame į dubenį ir apibarstome žolelėmis, druska, pipirais ir maltu čili. Išmaišome.
  2. Ant blauzdelių pilame tiek pieno, kad jos būtų apsemtos.
  3. Paliekame marinuotis valandai kambario temperatūroje arba per naktį šaldytuve.
  4. Dubenyje sumaišome visus ingredientus, skirtus apvoliojimui.
  5. Blauzdeles traukiame iš pieno ir gausiai apvoliojame miltų mišinyje.
  6. Puode įkaitiname aliejų.
  7. Apvoliotas blauzdeles nardiname į aliejų ir kepame 20 – 30 minučių ant mažos ugnies.
  8. Kai blauzdelės tampa gražiai rudos, jas ištraukiame ir dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalų perteklių.
  9. Sumaišome visus padažui skirtus ingredientus ir apšlakstome blauzdeles.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai

 

Panašūs receptai

Geltonasis karis
Geltonasis karis
Vištienos „befstrogenas“
Vištienos „befstrogenas“
Vištiena su mangais
Vištiena su mangais

Previous Post: « Minkšti amerikietiški blyneliai
Sekantis įrašas: Tiramisu tortas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt