• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepta žuvis alaus tešloje

2023-01-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Kepta žuvis alaus tešloje

Kaip iškepti žuvį tešloje? Tai visai paprasta. Išbandykite mūsų siūlomą alaus tešlą, kurią užmaišysite vos per keletą minučių, o pačią žuvį tešloje iškepsime per 15 minučių. Tešlos išorė bus traški, o viduje žuvis – drėgna bei minkšta. O jei dar patieksite ir su česnakiniu padažu, tuomet svečiai tikrai pirštus apsilaižys!

Keptai žuviai tešloje reikės

  • 1kg baltos žuvies filė (menkės, tilapijos ir pan)
  • 2 arb. š. druskos
  • 0.5 arb. š. pipirų
  • 1 puodelio miltų
  • 1 arb. š. česnako miltelių arba granulių (nebūtina)
  • 1. arb. š. saldžiosios paprikos miltelių
  • 1 kiaušinio
  • ~300ml alaus
  • Aliejaus kepimui

Gaminimas

  1. Supjaustome žuvį maždaug 3cm pločio juostelėmis ir nusausiname popieriniu rankšluosčiu.
  2. Pabarstome žuvį iš abiejų pusių druska bei pipirais.
  3. Ruošiame tešlą. Pirmiausia sumaišome sausus produktus: miltus, česnakų miltelius, papriką bei druską.
  4. Įmaišome plaktą kiaušinį.
  5. Tada maišydami tešlą po truputį pilame dalimis alų, kol susiformuos tešla.
  6. Įkaitiname keptuvę su aliejumi.
  7. Imame žuvies gabalėlį, merkiame į tešlą ir dedame į keptuvę.
  8. Kepame apie 3-4 minutes, kol tešla gražios spalvos.
  9. Iškepusią žuvį dedame ant grotelių arba popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų susikaupę riebalai.
  10. Skanaus!

Už receptą dėkojame Mindaugui.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Pyragas su lašiša ir Camembert sūriu
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve

Previous Post: « Naminiai morengai

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt