• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Acto padažas

2011-03-03 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*50ml vyno ar obuolių acto
*1 a.š. aliejaus
*0,05 a.š. druskos
*0,05 a.š. cukraus

Gaminimas

Visus ingredientus sumaišome. Maišome kol ištirpsta druska ir cukrus.
Šiuo acto padažu skaniname salotas, įvairius užkandžius ar silkę.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, cukrus, obuolių actas, padažas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Vištienos šaltiena su daržovėmis
Sekantis įrašas: Greitas makaronų padažas su sūriu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Keptos vištienos kepenėlės drebučiuose | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:32

    […] Vištienos kepenėles nuvalome. Sultinį užverdame, atvėsiname ir suberiame želatiną ir truputį druskos. Maišome kol želatina ištirpsta. Įkaitiname keptuve su sviestu ir sudedame kepenėlių gabalus, kuriuos kepame iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Iki kepimo pabaigos likus 1 minutei, sudedame į keptuvę smulkintą česnaką ir baigiame kepti. Kepenėles truputį atvėsiname ir sudedame į nedidelius indelius, kuriuose stings drebučiai. Po kepenėlių gabaliukais galima padėti po šakelę petražolių. Kepenėles užpilame paruoštu sultiniu ir kiek pravėsus dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms. Keptas vištienos kepenėles drebučiuose patiekiame kaip užkandį su acto padažu. […]

    Atsakyti
  2. Vištienos šaltiena su kukurūzais ir žirneliais | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:52

    […] į šaldytuvą, kad sustingtų. Vištienos šaltieną su kukurūzais ir žirneliais patiekiame su acto padažu , krienais ar kitu mėgstamu […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml Stiklinis kepimo indas Quttin, 725ml
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Raudona lėkštė, 16x16cm Raudona lėkštė, 16x16cm

Populiariausi receptai

  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Tinginiu balandeliai Tinginių balandėliai
  • Greitas bananų pyragas Greitas bananų pyragas
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt