• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Acto padažas

2011-03-03 by Kulinarė 2 komentarai

Ingridientai

*50ml vyno ar obuolių acto
*1 a.š. aliejaus
*0,05 a.š. druskos
*0,05 a.š. cukraus

Gaminimas

Visus ingredientus sumaišome. Maišome kol ištirpsta druska ir cukrus.
Šiuo acto padažu skaniname salotas, įvairius užkandžius ar silkę.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, baltojo vyno actas, cukrus, obuolių actas, padažas

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Vištienos šaltiena su daržovėmis
Sekantis įrašas: Greitas makaronų padažas su sūriu »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Keptos vištienos kepenėlės drebučiuose | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:32

    […] Vištienos kepenėles nuvalome. Sultinį užverdame, atvėsiname ir suberiame želatiną ir truputį druskos. Maišome kol želatina ištirpsta. Įkaitiname keptuve su sviestu ir sudedame kepenėlių gabalus, kuriuos kepame iš abiejų pusių po 3-4 minutes. Iki kepimo pabaigos likus 1 minutei, sudedame į keptuvę smulkintą česnaką ir baigiame kepti. Kepenėles truputį atvėsiname ir sudedame į nedidelius indelius, kuriuose stings drebučiai. Po kepenėlių gabaliukais galima padėti po šakelę petražolių. Kepenėles užpilame paruoštu sultiniu ir kiek pravėsus dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms. Keptas vištienos kepenėles drebučiuose patiekiame kaip užkandį su acto padažu. […]

    Atsakyti
  2. Vištienos šaltiena su kukurūzais ir žirneliais | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 08:52

    […] į šaldytuvą, kad sustingtų. Vištienos šaltieną su kukurūzais ir žirneliais patiekiame su acto padažu , krienais ar kitu mėgstamu […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt