• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Aštri trinta moliūgų sriuba

2010-04-13 by Kulinarė 2 komentarai

Aštri trinta moliūgų sriuba

Trintai moliūgų sriubai reikės

 

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 100g
  • Česnakų – 20g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pieno – 250ml
  • Daržovių sultinio – 250ml
  • Moliūgų – 750g
  • Šviežių žalumynų – 1vnt.
  • Čili pipirų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Puode (ar gilioje keptuvėje) įkaitiname alyvuogių aliejų, suberiame pjaustytus svogūnus, česnakus, moliūgą bei čili pipirą.
  2. Kepame 5 minutes, kol daržovės suminkštės.
  3. Ant apkeptų daržovių supilame daržovių sultinį (tiks ir iš sultinio kubelių) ir verdame apie 15min.
  4. Suvirus daržovėms su sultiniu, supilame pieną ir viską gerai išplakame mikseriu.
  5. Sriubą patiekti apibarstytą šviežiomis žolelėmis (porais, petražolėmis) ir skrudintomis moliūgo sėklomis bei balta česnakine duonele.
  6. Skanaus!

Kategorijos:Daržovių sriubos, Patiekalai ir jų receptai, Sriubos Tagged With: česnakas, čili pipiras, Daržovių sriubos, karis, moliūgas, pienas, receptas, sriuba, svogūnai, top receptai

 

Panašūs receptai

ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
ŽIEDINIO KOPŪSTO IR KOKOSŲ PIENO SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
TRINTA ŠPINATŲ SRIUBA
Greita pupelių ir daržovių sriuba
Greita pupelių ir daržovių sriuba

Previous Post: « Lęšių sriuba
Sekantis įrašas: Trinta morkų sriuba »

Reader Interactions

Comments

  1. maja

    2010-09-07 at 16:44

    Viriau, lb skanu.

    Atsakyti
  2. Ieva

    2010-09-23 at 19:47

    Ačiū už puikų receptą, labai skanu

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt