• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Padažas skrudintoms bulvytėms

2010-10-11 by Kulinarė 3 komentarai

Krapų padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 20g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 0.33 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Krapų – 0.33 šaukštai
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 0.25vnt.

Gaminimas

  1. Elektriniu smulkintuvu sumaišome ir susmulkiname majonezą, grietinę bei svogūnus.
  2. Pilame citrinos sultis, aliejų, dedame krapus, paskaniname pipirais bei druska ir išmaišome.
  3. Padažą patiekiame su fri bulvėmis.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, citrina, grietinė, krapai, majonezas, padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Šokoladinis pyragas su apelsinais
Sekantis įrašas: Ryžių risoto su grybais »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Fri bulvytės su padažu | KULINARE.LT parašė:
    2020-04-28 12:33

    […] padažas bulvytėms […]

    Atsakyti
  2. Pievagrybiai tešloje | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 13:43

    […] Pievagrybius nuplauname ir nusausiname. Dubenyje elektriniu plaktuvu (geriausia) sumaišome miltus, vandenį, kiaušinį ir džiūvėsius. Į tešlą beriame druskos ir pipirų. Į tešlą sudedame pievagrybius ir išmaišome juos, kad visi pasidengtų tešla. Gilioje keptuvėje įkaitiname nemažai aliejaus (tiek,kad apsemtų kepamus pievagrybius) ir po vieną sudedame tešloje apvoliotus pievagrybius, kuriuos kepame po 2 minutes, kol švelniai apskrunda. Pievagrybius tešloje patiekiame kaip užkandį (tiek šiltą tiek šaltą). Prie šio pievagrybių užkandžių puikiai tiks grietinės ir majonezo padažas […]

    Atsakyti
  3. Krabų lazdelių apkepas | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-08 11:04

    […] Įkaitiname orkaitę iki 170-180 laipsnių temperatūros. Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, kepimo milteliais, aliejumi, pienu ir žiupsneliu druskos. Krabų lazdeles ir salierą susmulkiname ir sudedame į kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome ir supilame į kepimo formą (geriausia silikoninę). Dedame krapų apkepą į orkaitę ir kepame 30-45 minutes (priklausomai nuo apkepo storio). Krabų lazdelių apkepą patiekiame šiltą su romoulade padažu arba grietinės ir majonezo padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt