• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Padažas skrudintoms bulvytėms

2010-10-11 by Kulinarė 3 komentarai

Krapų padažas

Ingridientai

  • Majonezo – 20g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 0.33 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
  • Krapų – 0.33 šaukštai
  • Grietinės (30%) – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 0.25vnt.

Gaminimas

  1. Elektriniu smulkintuvu sumaišome ir susmulkiname majonezą, grietinę bei svogūnus.
  2. Pilame citrinos sultis, aliejų, dedame krapus, paskaniname pipirais bei druska ir išmaišome.
  3. Padažą patiekiame su fri bulvėmis.

Kategorijos:Įvairūs padažai, Padažai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: aliejus, citrina, grietinė, krapai, majonezas, padažas, svogūnai

 

Panašūs receptai

Lengvas pomidorų padažas picai
Lengvas pomidorų padažas picai
Totoriškas majonezo padažas
Totoriškas majonezo padažas
Tradicinis majonezas
Tradicinis majonezas

Previous Post: « Šokoladinis pyragas su apelsinais
Sekantis įrašas: Ryžių risoto su grybais »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Fri bulvytės su padažu | KULINARE.LT parašė:
    2020-04-28 12:33

    […] padažas bulvytėms […]

    Atsakyti
  2. Pievagrybiai tešloje | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-05 13:43

    […] Pievagrybius nuplauname ir nusausiname. Dubenyje elektriniu plaktuvu (geriausia) sumaišome miltus, vandenį, kiaušinį ir džiūvėsius. Į tešlą beriame druskos ir pipirų. Į tešlą sudedame pievagrybius ir išmaišome juos, kad visi pasidengtų tešla. Gilioje keptuvėje įkaitiname nemažai aliejaus (tiek,kad apsemtų kepamus pievagrybius) ir po vieną sudedame tešloje apvoliotus pievagrybius, kuriuos kepame po 2 minutes, kol švelniai apskrunda. Pievagrybius tešloje patiekiame kaip užkandį (tiek šiltą tiek šaltą). Prie šio pievagrybių užkandžių puikiai tiks grietinės ir majonezo padažas […]

    Atsakyti
  3. Krabų lazdelių apkepas | KULINARE.LT parašė:
    2020-05-08 11:04

    […] Įkaitiname orkaitę iki 170-180 laipsnių temperatūros. Dubenyje išplakame kiaušinius su miltais, kepimo milteliais, aliejumi, pienu ir žiupsneliu druskos. Krabų lazdeles ir salierą susmulkiname ir sudedame į kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome ir supilame į kepimo formą (geriausia silikoninę). Dedame krapų apkepą į orkaitę ir kepame 30-45 minutes (priklausomai nuo apkepo storio). Krabų lazdelių apkepą patiekiame šiltą su romoulade padažu arba grietinės ir majonezo padažu. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt